Cașcavalerii Gustului de la Hochland aduc premii de 100.000 de euro

Între 15 martie – 31 mai 2012, “Cașcavalerii Gustului te premiază” via Hochland România. Aveţi şansa de a câştiga 1.000 de premii a câte 100 de euro, în valoare totală de 100.000 de euro. În plus, vor descoperi în pachetele de Caşcaval Hochland idei de rețete gustoase si magneţi colecţionabili!

Cașcavalerii Gustului de la Hochland aduc premii de 100.000 de euro

Fiecare pachet promoţional de Caşcaval Hochland oferă un premiu garantat ce constă într-o reţetă delicioasă cu caşcaval şi un magnet haios. Puteţi colecţiona cele 5 reţete şi seria de 5 Caşcavaleri ai Gustului: Cașcaramis, Friganov, Papanini, Jonglero și Spadasino, în formă de magneţi.

În fiecare pliant promoţional ataşat produsului, consumatorii vor găsi un cod unic cu care se pot înscrie în promoţie. Verificarea codului se poate face instant, folosind una dintre cele trei variante puse la dispoziţie de către Hochland România: transmiterea codului prin sms la numărul 1841, introducerea codului pe site-ul dedicat promoţiei (www.cascavaleriigustului.ro) sau apel direct către Centrul Infoline Hochland România, telefon 021.409.90.90. Cele 1.000 de coduri câştigătoare vor aduce premii a câte 100 de euro!

Sumele se vor acorda prin intermediul unui card bancar, transmis prin curier câştigătorului, la adresa indicată de acesta.

Pe site-ul www.cascavaleriigustului.ro consumatorii pot găsi toate detaliile legate de promoţie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise