Cafeaua Crealto, gust fara limite intr-o editie limitata

Pentru Crealto, specialistul Nespresso Alexis Rodriquez s-a inspirat din tehnicile lui Mauro Colagreco, chef recompensat cu stele Michelin, de a prăji alimentele perioade lungi de timp la temperaturi scăzute. Aducând laolaltă creativitatea ambelor domenii, Crealto dezvăluie o aromă completă şi de lungă durată, obţinută ca urmare a unei metode Nespresso de prăjire de durată. 

Cafeaua Crealto, gust fara limite intr-o editie limitata

Cu o intensitate de 8 pe o scară de la 1 la 10, obţinută integral din cafea Arabica de cea mai bună calitate, caracterul unic al Crealto permite cunoscătorilor să-i aprecieze aroma bogată. Durata lungă de prăjire îi armonizează toate notele şi le face să persiste în timp.
Crealto se savurează cel mai bine ca espresso (40 ml), dar se potriveşte excelent şi reţetelor cu lapte. Adaugând un strop de lapte în Crealto se vor elibera arome subtile de alune, iar pentru cei care preferă cappuccino, note de nuci uscate.
Tehnica prăjirii îndelungate
Utilizarea inovatoare a ingredientelor de către Mauro Colagreco şi tehnica sa de prăjire îndelungată la temperatură scăzută l-au inspirat pe Alexis Rodriguez să creeze un blend din soiuri de Arabica din America de Sud şi Centrală, la care a adăugat Arabica din Indonezia, varietăţi de cafea care se pretează la o tehnică de prăjire de lungă durată fără a se arde.
Caracterul unic al Crealto se obţine prin prăjirea boabelor de cafea la o temperatură scăzută pentru o perioadă de timp de trei ori mai mare decât media pentru sortimentele obişnuite Nespresso. Ca şi în cazul gătitului, procesul meticulous şi îndelungat permite eliberarea tuturor aromelor, iar îmbinarea lor armonioasă conduce în final la notele complete şi la un gust care se savurează pentru mult timp.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise