Pentru Crealto, specialistul Nespresso Alexis Rodriquez s-a inspirat din tehnicile lui Mauro Colagreco, chef recompensat cu stele Michelin, de a prăji alimentele perioade lungi de timp la temperaturi scăzute. Aducând laolaltă creativitatea ambelor domenii, Crealto dezvăluie o aromă completă şi de lungă durată, obţinută ca urmare a unei metode Nespresso de prăjire de durată. 

Cu o intensitate de 8 pe o scară de la 1 la 10, obţinută integral din cafea Arabica de cea mai bună calitate, caracterul unic al Crealto permite cunoscătorilor să-i aprecieze aroma bogată. Durata lungă de prăjire îi armonizează toate notele şi le face să persiste în timp. 
 
Crealto se savurează cel mai bine ca espresso (40 ml), dar se potriveşte excelent şi reţetelor cu lapte. Adaugând un strop de lapte în Crealto se vor elibera arome subtile de alune, iar pentru cei care preferă cappuccino, note de nuci uscate.
 
Tehnica prăjirii îndelungate
Utilizarea inovatoare a ingredientelor de către Mauro Colagreco şi tehnica sa de prăjire îndelungată la temperatură scăzută l-au inspirat pe Alexis Rodriguez să creeze un blend din soiuri de Arabica din America de Sud şi Centrală, la care a adăugat Arabica din Indonezia, varietăţi de cafea care se pretează la o tehnică de prăjire de lungă durată fără a se arde. 
 
Caracterul unic al Crealto se obţine prin prăjirea boabelor de cafea la o temperatură scăzută pentru o perioadă de timp de trei ori mai mare decât media pentru sortimentele obişnuite Nespresso. Ca şi în cazul gătitului, procesul meticulous şi îndelungat permite eliberarea tuturor aromelor, iar îmbinarea lor armonioasă conduce în final la notele complete şi la un gust care se savurează pentru mult timp. 
 

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto