Poporul roman este unul carnivor. Foarte putini renunta sau aleg sa rareasca consumul de carne. De asemenea, in Romania pana si cuvantul "vegetarian" a ajuns sa aiba o conotatie peiorativa. Cu toate acestea, numarul celor care aleg o alimentatie care se bazeaza mai putin pe carne este in continua crestere, de la an la an. Dar, ce se intampla cu adevarat in corpul nostru atunci cand renuntam la carne?
Un studiu realizat la Facultatea de Medicina din Washington, Statele Unite, a aratat ca o persoana pierde in jur de 5 kilograme, atunci cand renunta la carne, fara a a tine o dieta stricta si fara antrenamente la sala.
Este, se pare, una dintre cele mai usoare forme de a scapa de kilogramele nedorite.
Un alt studiu din 2014 a descoperit diferente majore intre fauna intestinala de la omnivori si cea de la vegetarieni.
Riscul de cancer ar putea sa scada...
Sursa foto: foodnetwork.com
Sursa articol: independent.co.uk

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii