Cele mai apreciate branduri de aragazuri din întreaga lume

Cele mai apreciate branduri de aragazuri din întreaga lume

De câte ori te-ai gândit la importanța brandului când a fost vorba de a investi într-un aragaz? În ceea ce privește aragazurile, criteriile tale de selecție nu ar trebui niciodată să se limiteze strict la culoare, dimensiuni, alimentare sau numărul de arzătoare. Un brand renumit îți oferă garanția unui lucru bine făcut și de aceea întotdeauna ar trebui să te interesezi de firma aragazului care ți-a atras atenția.

Dacă îți dorești un aragaz profesional de exemplu și nu te mulțumești cu orice mașină de gătit, ți-am pregătit în continuare o listă detaliată cu cei mai importanți producători de aragazuri din întreaga lume.

Baron

Baron este un producător italian de echipamente de gătit pentru restaurantele de cinci stele. În crearea unui aragaz, această companie pune un preț deosebit pe detalii, dar și pe performanță și rezistență. Centrul de producție al acestei companii se află în regiunea Veneto, din Italia și se întinde pe o suprafață de 45000 de metri pătrați. Pentru a putea produce unele din cele mai bune aragazuri din întreaga lume, compania Baron a investit mult în utilaje de top. Tehnologia de care dispune la ora actuală îi permite tăierea oțelului cu o precizie uimitoare, motiv pentru care este aproape imposibil să găsești vreun defect de fabrică când vine vorba de aragazuri Baron.

Giga

Giga este o companie care face parte din Middleby Corporation Group, înființată în anul 1967. Prin produsele ei de înaltă calitate, ea oferă soluții viabile la orice probleme din bucătărie. La fel ca multe alte companii de top producătoare de aragazuri premium și Giga își fabrică produsele în Italia, aceasta fiind una din țările cu cea mai veche istorie în domeniul producției mașinilor de gătit. Aragazurile Giga se remarcă printr-un design avangardist, care le face să iasă ușor în evidență indiferent de stilul bucătăriei în care sunt folosite.

Bartscher

Compania Bartscher a fost fondată în anul 1876, iar în ziua de astăzi este cunoscută ca unul din cei mai importanți furnizori de bucătării comerciale. Aparatele fabricate de Bartscher sunt disponibile în nenumărate țări din Europa și acum, mai nou, și în România. Cuptoarele profesionale Bartscher sunt niște cuptoare fiabile, aproape indestructibile, datorită modului lor de fabricare. Ele sunt construite din oțel inoxidabil robust și au un design modular ce le permite să se integreze într-un mod extrem de elegant în orice bucătărie.

Giorik

Bucătăria ta nu are o suprafață prea generoasă, dar îți dorești s-o echipezi cu un aragaz profesional, de ultimă generație? Îți propunem să arunci o privire peste gama de produse realizate de compania Giorik. Înființată în anul 1963, această companie s-a dedicat pentru aproape 60 de ani scopului de a fabrica aragazuri moderne, performante, atrăgătoare ca design, dar și practice. Gio60 este colecția de aragazuri pentru spațiile mici, cu un format modular de 60 de centimetri, perfect pentru bucătăriile strâmte, din blocurile de apartamente, dar și cele din restaurante, baruri, unități de catering și oriunde altundeva se dorește gătirea unor preparate culinare delicioase într-un spațiu mic. Giorik și-a propus să devină lider de piață în calitate de producător de aragazuri profesionale și putem spune că este foarte aproape de a-și îndeplini visurile deoarece se numără deja printre cei mai buni.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine