Cum pregateste Carmen Bruma micul dejun al Femeii Fantastice, la Kuvings

In cautarea unui mic dejun care sa-i ofere o doza de energie cat mai durabila, Carmen Bruma a descoperit combinatia perfecta de ingrediente, care, trecute prin storcatorul prin presare la rece Kuvings, sa-i ofere si Femeii Fantastice resurse satisfacatoare de energie.  Dupa cum o sa vedeti, amestecul rezultat este o sursa excelenta de vitamina C, magneziu, potasiu, carbohidrati si grasimi sanatoase de care organismul are nevoie la inceputul unei zile solicitante.  De asemenea, goji, denumit si fructul longevitatii, datorita cantitatii mari de antioxidanti, incetineste imbatranirea organismului. Iata despre ce este vorba:  

Cum pregateste Carmen Bruma micul dejun al Femeii Fantastice, la Kuvings

Ingrediente:

• goji – 4 linguri

• banana – 150 g

• portocala – 150 g

• apa de cocos – 150 g

Mod de preparare:

• goji se clatesc si se lasa la inmuiat in apa, de seara pana dimineata

• se spala ingredientele, se curata banana si portocala

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie

• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat

• apa de cocos se toarna treptat in storcator pentru a se mixa cu restul ingredientelor

Consumati acest smoothie dimineata, astfel incat sa incepi ziua in forma maxima.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise