A venit timpul pentru mai multe preparate usoare, bazate pe legume, care sa ne ajute sa tinem piept caldurii de afara. Iar cand spunem preparat de sezon, nu avem cum sa nu ne gandim la o mancarica de vinete delicioasa! Preparatul ce urmeaza sa vi-l prezentam are multiple beneficii asupra sanatatii: acesta contine quinoa pentru a asigura sanatatea inimii si pentru a asigura un aport mare de fibre organismului. De asemenea, antocianina (substanta care da culoarea mov a vinetelor) ne ajuta sa ne mentinem tineri pentru mai multa vreme. Mai mult decat atat, prin amestecarea marinarei cu spanacul, asiguram organismului vitamina C, ce ajuta la absorbirea unei cantitati mai mari de fier.
Portii: 6
Sursa articol si sursa foto: www.womenshealthmag.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii