Fursecurile dantelate sunt unele dintre cele mai frumoase deserturi pe care le puteti face pentru masa de Craciun. La o prima vedere, modelele de pe acestea par destul de greu si de complicat de realizat. Insa, in realitate este extrem de simplu. Imprimarea modelului nu va ia decat 5 secunde. Pentru realizarea acestora nu va trebuie decat un mileu (sau mai multe, pentru o diversitate mai mare de modele), aluatul de fursecuri si un sucitor.
Lasati aluatul la frigider in jur de o ora, pentru ca modelul se va imprima mai bine in aluatul rece.
Dupa ce s-a scurs o ora, intindeti aluatul cu sucitorul si peste el aplicati mileul, apoi mai treceti o data cu sucitorul peste el.

La sfarsit veti obtine fursecuri care arata astfel:

Bineinteles, va puteti juca si cu zahar pudra sau cu glazuri de diverse feluri, insa aceastea necesita un efort in plus, iar unoeori simplitatea este chiar mai frumoasa.

Totodata, tineti minte ca aceste fursecuri sunt atat de frumoase, incat de 1 Martie ele pot fi foarte usor transformate in martisoare de efect.


Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii