Pentru multi dintre noi, iubitorii de pregatit si savurat prajituri, aspectul este aproape la fel de important ca si gustul pe care il are preparatul nostru dulce. Si daca si tu doresti ca torturile si prajiturile tale sa arate ca cele din vitrinele cofetariilor, nu ai cum sa treci cu vederea aceasta modalitate simpla, dar de mare efect de decorare cu pasta de zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii