Pentru multi dintre noi, iubitorii de pregatit si savurat prajituri, aspectul este aproape la fel de important ca si gustul pe care il are preparatul nostru dulce. Si daca si tu doresti ca torturile si prajiturile tale sa arate ca cele din vitrinele cofetariilor, nu ai cum sa treci cu vederea aceasta modalitate simpla, dar de mare efect de decorare cu pasta de zahar.








Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii