Cum sa pregatesti cea mai buna Sangria

Populara mai ales in Peninsula Iberica, Sangria este o alegere perfecta pentru zilele toride de vara. Dar nu este nevoie sa calatorim pana in vestul Europei pentru a ne delecta cu aceasta bautura, ci putem sa ne surprindem invitatii cu o Sangria facuta chiar la noi acasa!  

Cum sa pregatesti cea mai buna Sangria

Ingrediente:

2 mere
2 portocale
½ cana de brandy
¼ cana de lichior de portocale
1 sticla de vin rosu
2-3 cani de apa minerala

Mod de prepare:

In primul rand, vom taia fructele in bucati, cu tot cu coaja si le vom pune intr-un bol. Adaugam peste ele brandyul, dupa aceea lichiorul de portocale si vinul. Le amestecam pe toate.

Acoperim bolul cu o folie de plastic si lasam totul la frigider pentru cel putin patru ore (poate chiar peste noapte). Nu gustati din Sangria imediat dupa ce ati amestecat totul! Veti fi dezamagiti! Va avea un gust mai dulce dupa ce va sta la frigider, iar fructele vor fi mai aromate.

Cand este gata de servire, puneti deasupra ei apa minerala si amestecati-o usor. Serviti-o alaturi de bucatile de fructe!
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise