Maslinele sunt printre cei mai fideli aliati pe care ii avem in bucatarie, si tocmai de aceea, nu pierdem nicio ocazie de a le folosi cat mai des. In plus, maslinele sunt o sursa de nutrienti recunoscuta inca din vremea fenicienilor, asigurand o cantitate importanta de grasimi monosaturate si vitamine. Si pentru ca iubim maslinele, ne-am gandit sa impartasim cu voi o reteta foarte simpla, dar si foarte gustoasa de pasta de masline de post. Iata care sunt pasii pentru a pregati pasta de masline:
2. Amestecati ingredientele
3. Adaugati uleiul

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii