O portie de friptura rumenita ar putea sa nu fie tocmai un preparat deosebit. Insa, cu siguranta, va deveni unul daca ii adaugam si un sos delicios. Sosul completeaza aroma fripturii si o poate transforma dintr-un preparat banal intr-unul special. Si poate ca si voi va intrebati care sunt secretele unui sos delicios. Ei bine, si noi ne-am intrebat acelasi lucru, si am cautat in stanga si in dreapta raspunsuri. Iata ce am aflat:
2. Adauga arome
3. Adaugati lichid

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii