Reusita unei prajituri depinde de foarte multi factori, printre care se numara si tava in care la coacem, precum si pregatirea acesteia. Exista doua motive intemeiate pentru care trebuie sa invatam sa pregatim corect tava in care urmeaza sa coacem deserturi: pentru a putea scoate desertul mult mai usor din tava si pentru a evita lipirea prajiturii de tava si stricarea aspectului acesteia. Daca acordam putina atentie acestui pas, vom avea prajituri ispititoare, care isi mentin forma chiar si dupa ce le scoatem din cuptor.
Iata care sunt cele 3 tipuri de tavi si cum trebuie sa le pregatim pe fiecare dintre ele:
1. Tavi care nu necesita hartie de copt sau ulei
2. Tavi ce necesita ungere
3. Tavi ce trebuie unse si tapetate cu faina
Sursa articol: www.food52.com
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii