Ti s-a intamplat sa iti dai seama in mijlocul prepararii unei retete ca nu ai zahar brun? Ei bine, vestea buna este ca il poti pregati acasa. De acum nu va mai trebui sa fugi rapid la magazin daca nu ai zahar brun in camara, caci se poate face simplu si tare rapid, chiar la tine in bucatarie.
Dificultate: Usor
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: 200 gr zahar
Amestecati cele 2 ingrediente pana la omogenizare. In mai putin de 5 minute veti obtine un zahar pufos.
Sfat: Adaugati o lingura de melasa in plus daca doriti zahar brun inchis.
Sursa articol: www.frugalliving.about.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii