Ti s-a intamplat sa iti dai seama in mijlocul prepararii unei retete ca nu ai zahar brun? Ei bine, vestea buna este ca il poti pregati acasa. De acum nu va mai trebui sa fugi rapid la magazin daca nu ai zahar brun in camara, caci se poate face simplu si tare rapid, chiar la tine in bucatarie.
Dificultate: Usor
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente: 200 gr zahar
Amestecati cele 2 ingrediente pana la omogenizare. In mai putin de 5 minute veti obtine un zahar pufos.
Sfat: Adaugati o lingura de melasa in plus daca doriti zahar brun inchis.
Sursa articol: www.frugalliving.about.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii