Fie ca esti incepator intr-ale gatitului, fie ca iti petreci foarte mult timp in bucatarie si te descurci de minune sa pregatesti mancaruri gustoase, ti se poate intampla sa scapi din greseala in preparat prea multa sare, prea mult chilli ori poate chiar prea mult curry. Oricui i se poate intampla. Ceea ce trebuie sa stii e ca nu trebuie sa te ingrijorezi in aceasta privinta. Nu este un capat de lume. Stim noi o multime de solutii eficiente pe care le poti folosi pentru a salva mancarea. Tu trebuie doar sa alegi una.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii