Cum se face "Prajitura nebuna" - fara lapte, oua sau unt

I se spune ˝Prajitura nebuna˝ si este preparata fara oua, lapte sau unt. In acelasi timp, este delicioasa si se prepara in mai putin de o ora. Reteta a fost atat de apreciata, incat a strans peste 20 de milioane de vizualizari in mai putin de o saptamana de la postarea ei pe Tip Hero. Iata cum se prepara:

Cum se face "Prajitura nebuna" - fara lapte, oua sau unt
Ingrediente:

1½ ceasca de faina
3 linguri de cacao
1 ceasca de zahar granulat
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
½ lingurita de sare
1 lingurita de otet alb
1 lingurita de esenta de vanilie
5 linguri de ulei
1 ceasca de apa

Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste pana la 180 de grade Celsius. Se unge cu ulei o tava de prajituri si apoi se pun toate ingredientele uscate.

Se fac trei gropite in care se adauga otetul, uleiul si esenta de vanilie. Se toarna apa si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Atentie la cocoloase! Daca se formeaza, le puteti zdrobi de peretii tavii folosind o lingura.

Compozitia se baga la cuptor timp de 35 de minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.

Vedeti mai jos si reteta video care a reusit performanta de a strange peste 20 de milioane de vizualizari in 7 zile:
Chocolate Crazy Cake

Crazy Cake? (No Bowls, Eggs, Butter or Milk) http://bit.ly/1RYin5n

Posted by Tip Hero on Monday, February 1, 2016


Sursa articol si foto: independent.co.uk

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise