Un nou studiu a ajuns la concluzia ca gatitul alimentelor in folie de aluminiu este un pericol pentru sanatate. Atunci cand invelim alimentele in folie de aluminiu si le punem pe gratar sau la cuptor, din cauza expunerii la temperaturi mari, alimentele se contamineaza cu aluminiu, care are efecte negative asupra sanatatii. Transferul are loc mai ales in mancarurile acide sau in cele picante, gatite la temperaturi mari. Intoxicarea cu aluminiu poate duce la afectiuni grave.
Asadar, renuntati la a mai consuma branza la gratar in folie de aluminiu sau peste gatit in folie, pentru a da doar doua exemple.
Sursa foto si articol: foodbeast.com
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii