Un nou studiu a ajuns la concluzia ca gatitul alimentelor in folie de aluminiu este un pericol pentru sanatate. Atunci cand invelim alimentele in folie de aluminiu si le punem pe gratar sau la cuptor, din cauza expunerii la temperaturi mari, alimentele se contamineaza cu aluminiu, care are efecte negative asupra sanatatii. Transferul are loc mai ales in mancarurile acide sau in cele picante, gatite la temperaturi mari. Intoxicarea cu aluminiu poate duce la afectiuni grave.
Asadar, renuntati la a mai consuma branza la gratar in folie de aluminiu sau peste gatit in folie, pentru a da doar doua exemple.
Sursa foto si articol: foodbeast.com
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii