Un nou studiu a ajuns la concluzia ca gatitul alimentelor in folie de aluminiu este un pericol pentru sanatate. Atunci cand invelim alimentele in folie de aluminiu si le punem pe gratar sau la cuptor, din cauza expunerii la temperaturi mari, alimentele se contamineaza cu aluminiu, care are efecte negative asupra sanatatii. Transferul are loc mai ales in mancarurile acide sau in cele picante, gatite la temperaturi mari. Intoxicarea cu aluminiu poate duce la afectiuni grave.
Asadar, renuntati la a mai consuma branza la gratar in folie de aluminiu sau peste gatit in folie, pentru a da doar doua exemple.
Sursa foto si articol: foodbeast.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii