Ciocolata este delicioasa si esti ideal de savurat in orice sezon! Tocmai de aceea, va recomandam aceasta reteta inedita de lasagna cu ciocolata, ce nu necesita coacere, iar fiecare strat al sau este o adevarata incantare pentru suflet (si pentru papilele gustative, bineinteles).
Trebuie sa stiti ca aceasta reteta este un MUST DO pentru iubitorii de ciocolata. :-)
3. Intr-un bol de marime medie, mixati crema de branza pana cand devine pufoasa. Adaugati 2 linguri de lapte si zaharul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati jumatate din frisca si amestecati usor. Puneti crema peste blatul de biscuiti si nivelati. Dati la frigider pentru inca 5 minute.
4. Intr-un alt bol, amestecati budinca instant cu laptele rece. Amestecati pana cand crema se ingroasa si adaugati peste crema de branza si frisca. Dati la frigider pentru 5-10 minute.
5. Dupa ce budinca s-a intarit pe prajitura, adaugati restul de frisca ramasa si decorati prajitura cu fulgi de ciocolata. Lasagna de ciocolata se lasa 3-4 la frigider inainte de a fi servita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii