Desertul zilei: lasagna cu ciocolata, fara coacere

Ciocolata este delicioasa si esti ideal de savurat in orice sezon! Tocmai de aceea, va recomandam aceasta reteta inedita de lasagna cu ciocolata, ce nu necesita coacere, iar fiecare strat al sau este o adevarata incantare pentru suflet (si pentru papilele gustative, bineinteles).  

Desertul zilei: lasagna cu ciocolata, fara coacere

Trebuie sa stiti ca aceasta reteta este un MUST DO pentru iubitorii de ciocolata. :-)

Ingrediente:

36 biscuiti Oreo
6 linguri de unt, topite
1 cutie de crema de branza, la temperatura camerei
50 gr zahar
2 linguri lapte rece
2 plicuri budinca instant ciocolata
350 gr frisca rece, separata in doua parti egale
180 grame fulgi de ciocolata
300 ml lapte rece

Metoda de preparare:

1. Ungeti cu unt o tava de 33x23 cm si lasati la o parte.

2. Maruntiti biscuitii Oreo cu ajutorul unui blender sau cu sucitorul. Adaugati untul topit peste biscuiti si amestecati pana la omogenizare. Puneti compozitia obtinuta in tava si nivelati usor folosindu-va de fundul nui pahar. Dati la frigider pentru 5 minute.

3. Intr-un bol de marime medie, mixati crema de branza pana cand devine pufoasa. Adaugati 2 linguri de lapte si zaharul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati jumatate din frisca si amestecati usor. Puneti crema peste blatul de biscuiti si nivelati. Dati la frigider pentru inca 5 minute.

4. Intr-un alt bol, amestecati budinca instant cu laptele rece. Amestecati pana cand crema se ingroasa si adaugati peste crema de branza si frisca. Dati la frigider pentru 5-10 minute.

5. Dupa ce budinca s-a intarit pe prajitura, adaugati restul de frisca ramasa si decorati prajitura cu fulgi de ciocolata. Lasagna de ciocolata se lasa 3-4 la frigider inainte de a fi servita.

Sursa articol si sursa foto: www.iheartnaptime.net
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise