Va invitam sa luati parte la o campanie de strangere de fonduri pentru cumpararea a doua autobuze cu care copiii dintr-un sat (Rebricea) sa ajunga la scoala aflata la circa 10 km, drum pe care acum trebuie sa il parcurga pe jos zilnic, motiv pentru care multi dintre ei renunta la studii.

In comuna vasluiana Rebricea, aproape 150 de copii merg zilnic pe jos 10-15 kilometri pentru a ajunge la scoala. Zi de zi, acestia infrunta intunericul si ploile reci de toamna dar si frigul si zapada iernii. Acest lucru inseamna mult timp pierdut pe drum, oboseala, scaderea randamentului scolar si necesar de incaltaminte suplimentar.

Copiii din sat nu au cum sa ajunga la scoala decat pe jos si ca sa fie in siguranta si sa treaca mai repede timpul, dimineata se asteapta unul pe altul. Cand e intuneric afara, iau cu ei lanterne. Iarna e cel mai greu, trebuie sa mearga prin frig si zapada. Drumul spre scoala trece prin padure si locuri izolate unde pe copii ii pot pandi atatea pericole.

World Vison Romania demareaza campania de strangere de fonduri ''EU CUM AJUNG LA SCOALA?''. Fondurile stranse vor fi folosite pentru a achizitiona unul sau doua microbuze care sa-i duca si sa-i aduca de la scoala pe copiii din Rebricea. Exista si sustinerea autoritatile locale si a parintilor.

Fii alături de ei în încercarea de a schimba lucrurile în mai bine. Votează-l pe cel în viitorul căruia crezi cel mai mult și dăruiește 2 EUR prin SMS pentru a-i ține pe copiii din Rebricea în școală.

Mini-politicieni: Votează-i pe cei care vor să schimbe lucrurile cu adevărat

Cum poti ajuta? Doneaza 2 euro trimitand un SMS la numarul 879.
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii