Festivalul Blogurilor Gustoase, initiat de Gustos.ro, a reusit chiar mai multe decat si-a propus. Cand ne-a venit ideea pentru acest Festival, singurul lucru pe care l-am dorit a fost sa popularizam blogurile culinare in limba romana. De cand am initiat sectiunea “Bloguri gustoase”, pe site-ul nostru, am fost in legatura zilnica cu aceste bloguri culinare si ne-am dat seama cata munca si cata pasiune depun autorii lor in fiecare zi. Astfel, am vrut sa le aducem in atentia publicului si sa-i informam pe utilizatorii nostri asupra existentei lor.
Din fericire, pentru ca Festivalul nostru a atras destul de multa atentie, Festivalul Blogurilor Gustoase a aparut si in presa, respectiv in Jurnalul National. Ii multumim doamnei Carmen Dragan, care a scris despre micul nostru eveniment, si, mai ales, va multumim voua, celor care au participat si au votat in cadrul Festivalului. Cu 37 de bloguri inscrise si peste 6.000 de voturi in total, putem numi acest eveniment un adevarat succes.
Ii felicitam din nou pe castigatori si suntem siguri ca Festivalul Blogurilor Gustoase nu se va opri la o singura editie.
Cu drag,
Echipa Gustos.ro
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii