Festivalul Blogurilor Gustoase, initiat de Gustos.ro, a reusit chiar mai multe decat si-a propus. Cand ne-a venit ideea pentru acest Festival, singurul lucru pe care l-am dorit a fost sa popularizam blogurile culinare in limba romana. De cand am initiat sectiunea “Bloguri gustoase”, pe site-ul nostru, am fost in legatura zilnica cu aceste bloguri culinare si ne-am dat seama cata munca si cata pasiune depun autorii lor in fiecare zi. Astfel, am vrut sa le aducem in atentia publicului si sa-i informam pe utilizatorii nostri asupra existentei lor.
Din fericire, pentru ca Festivalul nostru a atras destul de multa atentie, Festivalul Blogurilor Gustoase a aparut si in presa, respectiv in Jurnalul National. Ii multumim doamnei Carmen Dragan, care a scris despre micul nostru eveniment, si, mai ales, va multumim voua, celor care au participat si au votat in cadrul Festivalului. Cu 37 de bloguri inscrise si peste 6.000 de voturi in total, putem numi acest eveniment un adevarat succes.

Ii felicitam din nou pe castigatori si suntem siguri ca Festivalul Blogurilor Gustoase nu se va opri la o singura editie.

Cu drag,

Echipa Gustos.ro

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 6 comentarii
 • constanta proca

  constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

  Felicitari si multe reusite in continuare !

 • valentina ionita

  valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

  Felicitari si viata lunga!

 • Iordache Elona, 08 februarie 2009

  Va multumesc ca existati si ne faceti viata mai dulce!

 • carla_voda, 12 noiembrie 2008

  Tare interesant ca s-a scris despre voi. Am citit si eu ziarul si mi-a placut. Si festivalul acela a fost o idee tare buna. Felicitari!

 • Toncean Doina - Sidonia

  Sidy (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2008

  Bravo voua !!! Sunteti cei mai...gustosi !!! Ce minunat este, ca in fiecare dimineata, sa ma trezesc cu voi in gind si sa ne bem cafeaua virtuala, impreuna, pe Forum... Va iubesc si la mai multe succese !!!

 • corina _cea_ cuminte (Bucatar) , 10 noiembrie 2008

  Multumim gustos.ro ca sunteti aproape de noi!