Festivalul Blogurilor Gustoase, in Jurnalul National

Festivalul Blogurilor Gustoase, initiat de Gustos.ro, a reusit chiar mai multe decat si-a propus. Cand ne-a venit ideea pentru acest Festival, singurul lucru pe care l-am dorit a fost sa popularizam blogurile culinare in limba romana. De cand am initiat sectiunea “Bloguri gustoase”, pe site-ul nostru, am fost in legatura zilnica cu aceste bloguri culinare si ne-am dat seama cata munca si cata pasiune depun autorii lor in fiecare zi. Astfel, am vrut sa le aducem in atentia publicului si sa-i informam pe utilizatorii nostri asupra existentei lor.

Festivalul Blogurilor Gustoase, in Jurnalul National

Din fericire, pentru ca Festivalul nostru a atras destul de multa atentie, Festivalul Blogurilor Gustoase a aparut si in presa, respectiv in Jurnalul National. Ii multumim doamnei Carmen Dragan, care a scris despre micul nostru eveniment, si, mai ales, va multumim voua, celor care au participat si au votat in cadrul Festivalului. Cu 37 de bloguri inscrise si peste 6.000 de voturi in total, putem numi acest eveniment un adevarat succes.

Ii felicitam din nou pe castigatori si suntem siguri ca Festivalul Blogurilor Gustoase nu se va opri la o singura editie.

Cu drag,

Echipa Gustos.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise