Gustos.ro a fost partener media al Campionatului de Gatit in Aer Liber, care a avut loc intre 8 si 10 mai in Parcul Izvor din Capitala.
Campionatul de Gatit in Aer Liber a strans in Parcul Izvor numerosi bucatari, care si-au demonstrat abilitatile in fata publicului. S-a pregatit cea mai mare omleta taraneasca din lume, din 30.000 de oua, au avut loc concursuri gastronomice in care bucatari faimosi din toata lumea s-au “duelat” in mancaruri care de care mai gustoase si a avut loc chiar un concurs de mancat mici.

Nu au lipsit nici celebritati, publicul fiind incantat de Dan Chisu, Serban Huidu, Robert Rainford, Sorin Oprescu, Elena Udrea etc.

Pe langa standurile cu mancare, oferte turistice sau concursurile de gatit, publicul a gasit si mici comercianti, care au pus spre vanzare tot felul de bijuterii, tricouri sau ochelari de soare.

Gustos.ro a fost partenerul media al acestui eveniment, promovandu-l si sustinandu-l pe toata durata desfasurarii sale. Noi dorim sa incurajam manifestarile culinare si ne-a facut mare placere sa fim alaturi de Campionatul de Gatit in Aer Liber. Speram sa ne vedem cu bine si la anul, cand vrem sa va pregatim mici surprize din partea noastra.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 8 comentarii
 • constanta proca

  constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

  Felicitari pentru articol !

 • dicarmencitta1957

  dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

  Un articol foarte bun.Felicitari,pentru acest articol.Pacat ca nu am putut sa ajung si eu.

 • constanta proca

  constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

  Felicitari, a fost un adevarat campionat !

 • samoila tudoderel

  samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

  Nu am fost, am pus intrebarea pe tpu si nu am primit raspuns!

 • Sidy

  Sidy (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

  Felicitari dragii mei !!! Ce m-as bucura daca ati fi prezenti si la Campionatul de Gatit in Aer Liber din toamna , de la Cluj !!! As fi dorit sa ne aratati mai multe poze de la campionat, eventual sa ne prezintati vreo reteta de la concurs !!!

 • valentina ionita

  valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

  Felicitari si din cate am auzit si am vizionat la TV totul a fost ok.

 • Varadi Silvia

  Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

  Eu am fost acolo 2 zile la rand,sambata si duminica.Din pacate nu pot spune ca am fost pe deplin multumita de ce am vazut acolo.Ar trebui ca pe viitor organizarea sa fie mai buna.Era un pic de harababura,si cam multa mizerie.In ansamblu a fost bine.Erau si producatori din zoma Moeciu cu produse naturale si foarte bune.Pacat ca publicul nu a putut decusta din produsele pergatite acolo de concurenti.In schimb membrii juriului au fost foare comunicativi cu publicul. Felicitari,spec ca la anul o sa fie mai bine.Asta din punctul meu de vedere.

 • marta gabriela abdelhafiz

  marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

  Sincere felicitari Gustos.ro !