Daca te-ai plictisit de hamburgerul clasic, poti incerca mai multe retete din zone geografice diferite, pentru a crea un fel de mancare mai exotic. In functie de ce ingrediente adaugi pe langa chifla cu felia de carne, hamburgerul tau va avea un gust diferit de fiecare data! Iata ce-ti propunem noi.
Burger din Pacific

Pune pe felia de carne o felie de ananas, cateva seminte de floarea soarelui, decojite, si putin mustar cu gust de miere.

Burger din Caraibe


Adauga felii de mango, sos iute, felii de ceapa rosie si unge chifla cu putin ulei de masline inainte sa o tii cateva minute pe gratar.

Burger mediteranean

Adauga pe burger iaurt simplu, marar tocat si castravete proaspat. Serveste intr-o felie de paine pita in loc de clasica chifla.

Sfaturi pentru o carne mai buna in hamburgeri:

Daca prepari singura carnea pentru hamburgeri, foloseste, in primul rand, carne tocata proaspata, nu inghetata. Apoi, poti scade din nivelul de grasimi folosind mai putina carne si completand cu cartof sau morcov ras fin. Adauga condimente precum usturoi, busuioc sau ceapa tocata marunt. Nu adauga foarte multa sare, ca sa nu fie carnea prea tare.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    adriana, 01 iunie 2010

    cum se fak burgerii k aia de la Mc?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

    Eu fac burgeri din piept de curcan sau de pui.

  • Fara foto

    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Eu prepar burgeri de curcan in stil indian. Este o mincare mai condimentata de la curry dar foarte gustoasa. Burgerii ii frig pe gratar c-am 1/2 min pe fiecare parte.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

    Eu mereu i-am pregatit pe gratar sau la cuptor.

  • samoila tudoderel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Ffff bun, excelent hamburger! Il fac si eu acum.

  • samoila tudoderel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 05 februarie 2009

    Sunt sigur ca sunt f multe feluri de hamburgeri, si mai sigur sunt ca le putem face dupa bunul plac. Am o rugaminte: scrieti-mi toate comentariile, va rog. Stau f mult timp pe site-ul dvs! Nu-mi place ignoranta.

  • Fara foto

    selena_mada, 05 februarie 2009

    Va recomand sa faceti formele de hamburger si sa le puneti pe gratar. Se fac foarte repede iar gustul este parca mult mai bun asa. Si eu prefer sa le fac acasa decat sa ma duc la fast-food deoarece am auzit ca folosesc o carne foarte proasta acolo. Parca era la televizor un material candva ca un hamburger de la fast-food contine sute de bucati de carne din animale diferite. In plus nici nu e proaspata carnea aceea. Este mult mai bine daca gatesti tu si stii ce ai pus acolo. Imi plac si retele acelea noi desi eu nu ma prea impac cu fructele in mancare, cred ca fructele sunt doar pentru desert. O sa incerc sa fac combin si altfel hamburgerii.

  • Fara foto

    cami, 05 februarie 2009

    Ce interesant suna burgerul din Caraibe. Mi se pare o idee foarte buna sa adaugi si fructe in hamburger, ii da un gust diferit si este mult mai interesant. In ultima perioada am gasit la supermarket hamburgeri deja facuti la care imi place sa adaug multe legume si sa-l fac mult mai gustos decat la fast-food.

  • Fara foto

    paula_negrea, 05 februarie 2009

    Eu nu prea obisnuiesc sa fac hamburgeri. In general nu prea gatesc astfel de mancaruri dar mai merg cu ai mei la Mc'Donalts si mai mancam acolo. Cred ca atunci cand gatesti e bine sa faci ceva mai interesant, hamburgerul este prea putin.