Noua bere Timişoreana brună îmbină inovaţia cu tradiţia

Noua Timișoreana Brună este o bere cu un gust complex și bogat, pentru că se folosesc specialități atent alese de malț caramelizat.  

Noua bere Timişoreana brună îmbină inovaţia cu tradiţia

Este în același timp o bere la fel de ușor de băut ca berea blondă, pentru că are un nivel de alcool de 5%, față de 6 sau chiar 7% cât au în general berile brune sau negre de pe piață. Este o bere mai ușoară, cu un gust foarte plăcut și echilibrat, așa cum v-ați obișnuit cu Timișoreana Blondă.
Putem spune despre Timișoreana Brună că este o bere limpede, cu spumă persistentă, potrivită pentru orice anotimp și perfectă pentru vară, iar conținutul de alcool mai redus în comparație cu alte beri brune sau negre face ca Timișoreana Brună să fie o alegere savuroasă și răcoroasă pentru momentele de relaxare și socializare alături de prieteni sau familie.
Când vine vorba de culoare, Timișoreana Brună are o culoare de chihlimbar, cu reflexe rubinii și o spumă alb-gălbuie, cremoasă, bogată. Este o adevărată delectare și încântare a simțurilor, o combinație de caramel, cafea, nuci și alune. În materie de gust, acesta este fin, catifelat și armonios, un echilibru între dulce și amar, cu note de caramel și cafea, ceea ce permite ca berea Timișoreana Brună sa poata fi asociată perfect mai ales cu preparatele la grătar și tradiționalele mâncăruri cu carne românești.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise