Noua Timișoreana Brună este o bere cu un gust complex și bogat, pentru că se folosesc specialități atent alese de malț caramelizat.
 
Este în același timp o bere la fel de ușor de băut ca berea blondă, pentru că are un nivel de alcool de 5%, față de 6 sau chiar 7% cât au în general berile brune sau negre de pe piață. Este o bere mai ușoară, cu un gust foarte plăcut și echilibrat, așa cum v-ați obișnuit cu Timișoreana Blondă.
 
Putem spune despre Timișoreana Brună că este o bere limpede, cu spumă persistentă, potrivită pentru orice anotimp și perfectă pentru vară, iar conținutul de alcool mai redus în comparație cu alte beri brune sau negre face ca Timișoreana Brună să fie o alegere savuroasă și răcoroasă pentru momentele de relaxare și socializare alături de prieteni sau familie. 
 
Când vine vorba de culoare, Timișoreana Brună are o culoare de chihlimbar, cu reflexe rubinii și o spumă alb-gălbuie, cremoasă, bogată. Este o adevărată delectare și încântare a simțurilor, o combinație de caramel, cafea, nuci și alune. În materie de gust, acesta este fin, catifelat și armonios, un echilibru între dulce și amar, cu note de caramel și cafea, ceea ce permite ca berea Timișoreana Brună sa poata fi asociată perfect mai ales cu preparatele la grătar și tradiționalele mâncăruri cu carne românești. 
 

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Adrian Ghimus, 15 iulie 2013

    Topul meu personal este (Guiness - locul 1 fără concurență), apoi Silva, Ursus,...... Timișoreana. Prea subțire, prea ușoară, pentru femei și șoferi!