Cu toţii iubim gătitul, mâncarea bună şi aromele deosebite, dar sunt moment când oboseala sau lipsa timpului şi a chefului nu ne permit să intrăm în bucătărie ca să ne arătăm talentele.

Câteodată vrem doar să preparăm o cină rapidă şi gustoasă, lucru destul de dificil, mai ales dacă ajungi acasă după o zi plină. Totuşi, vă dăm veşti bune, căci acum avem un nou ajutor, care ne înţelege şi ne salvează: Knorr Chicken Nuggets & Shaorma!
 
După un an de la apariţia gamei „La Fix” de sosuri deshidratate pentru spaghete, Knorr lansează Chicken Nuggets & Shaorma, îmbogăţind gama cu trei produse originale şi inovatoare. Urmând reţeta în 4 paşi de pe punga La Fix, vei obţine foarte repede şi uşor, chiar în propria bucătărie, preparate apetisante, asemănătoare cu cele din restaurante.
 
Produsele La Fix Chicken Nuggets cu sos mexican şi cu sos de usturoi şi La Fix Shaorma cu sos de usturoi conţin ingredientele ideale pentru a pregăti întregii familii o masă delicioasă, perfectă pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi, inspirată din preparatele pe care de obicei le savurezi doar în bucătăriile profesionale. Knorr La Fix este sursa ta de inspiraţie în bucatărie, pentru cine savuroase care adună toată familia la masă.
 
Şi dacă nu ne credeţi, să ştiţi că am testat şi noi sosurile chiar în Bucătăria Knorr şi ne-au ieşit excelent. Totul a durat cam 15 minute, gradul de dificultate a fost redus, iar rezultatul grozav. Nu ştiam că e aşa de simplu să faci nuggets sau shaorma! Iată:
 
Chicken NuggetsAmestecând sosul deshidratat din punga Knorr cu Ketchup Hellmans pentru varianta mexicană sau cu Maioneză Hellmans şi iaurt pentru varianta cu usturoi prepari sosul imediat. Taie apoi cubuleţe de carne, trece-le prin apă şi pesmet, pregăteşte-le în puţin ulei şi bucură-te de gustoasele chiken nuggets de acasă!
 
ShaormaAmestecând sosul deshidratat din punga Knorr cu Maioneză Hellmann's şi iaurt prepari sosul imediat. Dacă ai poftă de o shaorma consistentă şi savuroasă, cu Knorr La Fix o prepari chiar la tine în bucătărie. Porţionează carnea şi pregăteşte-o în tigaie, amestecând-o cu ingredientele din pungă şi 2 linguriţe de ulei. Întinde sosul peste lipie, adaugă bucăţile de carne şi legumele tăiate, rulează totul şi masa este gata. 

Simplu, apetisant, La Fix!
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii