Incepand cu 15 iulie 2011, incheierea unei asigurari de locuinta este obligatorie (PAD). Ceea ce inseamna ca mai sunt doar cateva zile pentru a incheia aceasta asigurare obligatorie. Potrivit legislatiei, aceasta asigurare trebuie sa cuprinda minim 3 riscuri: cutremur, inundatie (naturala, ca revarsare de ape) si alunecare de teren.


Polita se incheie pe o perioada de 12 luni si costa 20 euro (daca suma asigurata este de 20.000 euro). Se opteaza pentru suma de 20.000 de euro cand locuinta este construita din materiale care sunt tratate chimic si/sau termic, de exemplu caramida, bca, beton, lemn tratat. Suma de plata este standard, indiferent ce companie de asigurari alegeti.

Cea mai simpla si comoda varianta de incheiere a unei polite de asigurare obligatorie (PAD) este prin intermediul internetului, cu atat mai mult cu cat mai sunt doar cateva zile pana a intra in vigoare obligativitatea, iar ulterior se pot aplica amenzi lipsa acestei asigurari. Comanzi online polita de asigurare si in 24 de ore o primesti acasa sau o poti ridica de la agentie.

Asa ca va propunem sa incheiati aceasta asigurare obligatorie prin intermediul site-ului Asiguratori.ro.

In plus, la acelasi pret, poti asigura mai multe riscuri:
- cutremur
- inundatie
- alunecare de teren
- incendiu
- trasnet
- explozie
- caderi de corpuri
- izbire de catre vehicule
- grindina
- furtuna
- vijelie
- tornada
- ploaie torentiala
- furt
- apa de conducta - este vorba de inundatiile datorate avariilor accidentale ale conductelor (fie din casa asiguratului, fie de la vecini)
- vandalism
 
Comanda asigurarea PAD!

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii