Retete usoare cu paste

Pastele pot fi pregatite in atat de multe feluri, incat nu prea ai sanse sa te plictisesti de ele. Poti chiar inventa retete, odata ce te-ai obisnuit cu procesul de gatire si cu ce merge si ce nu intr-un sos de paste. Pentru inceput, iti oferim cateva retete usoare.

Retete usoare cu paste

Spaghetti italienesti cu carnati

Ingrediente: 1 kg carnati, 1,5 l sos de spaghete, o cutie de pasta de rosii, un ardei gras verde, o ceapa, o lingurita de parmezan, o lingurita de patrunjel, apa

Mod de preparare: Fierbe carnatii in putina apa. Apoi, adauga restul de ingrediente intr-o cratita, adauga carnatii taiati feliute si lasa la fiert. Toarna sosul peste paste cand e gata si presara parmezan deasupra.

Spaghete la cuptor

Ingrediente: o ceapa, un ardei gras verde, o lingura unt, o cutie de rosii la conserva, o conserva de ciuperci, o cutie de masline, doua lingurite de oregano, carne tocata de vita, spaghetti, branza cheddar, apa, parmezan, supa de vita

Mod de preparare: Intr-o tigaie, adauga ceapa si ardeiul gras, in putin unt topit. Dupa ce s-au patruns, adauga rosiile, ciupercile, maslinele si oregano, apoi, carnea tocata de vita. Fierbe timp de 10 minute. Apoi, intr-o tava, pune jumatate din cantitatea de spaghete fierte, adauga sos, apoi iar spaghete, apoi sos. Intre straturi, presara branza cheddar, apoi, peste ultimul strat, parmezan. Adauga putina supa de vita si tine la cuptor 30-35 de minute.

Spaghete cu pui

Ingrediente: margarina, un ardei gras, o conserva de ciuperci, 2 cesti supa de pui, ¼ ceasca faina, bucatele de piept de pui,  o lingurita de sare, cateva migdale, spaghete, 4 felii de branza

Mod de preparare: Topeste margarina si adauga ardeiul gras si ciupercile pentru cateva minute. Apoi, adauga faina si amesteca bine. Adauga supa de pui si tine pe foc pana se ingroasa. Apoi, adauga puiul si condimente, dupa gustos, si, la urma, migdalele. Fierbe spaghetele si, dupa ce sunt gata, amesteca-le cu celelalte ingrediente. Pune intr-o tava si acopera cu feliile de branza. Tine la cuptor pana se topeste branza, apoi serveste-le calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise