Se pare ca nici franzela, cea mai raspandita paine de pe teritoriul Romaniei, nu este prea sanatoasa. 

Presedintele Asociatiei Nationale a Industriilor de Morarit si Panificatie, Viorel Marin, a declarat ca franzela ar trebui scoasa din alimentatie, pentru ca este de o calitate proasta. El a mai sustinut ca franzela ar trebui inlocuita cu alte produse de o calitate mai mare. 
 
"Nu trebuie sa traim mancand franzela, trebuie sa renuntam la franzela, renuntati la franzela, e falimentara, e proasta, nici macar nu e sanatoasa si nici macar nu are un gust deosebit.", a spus Viorel Marin, cu ocazia deschiderii Expozitiei Internationale GastroPan 2016, la Targu Mures.
 
De asemenea, Viorel Marin a evidentiat importanta inovarii si cercetarii in domeniul alimentar, in sensul adaptarii la trendul european a mancarii sanatoase.

"Aici inovarea si cercetarea trebuie sa-si dea mana pentru ca, pe langa sanatate, siguranta alimentelor, produsele vor avea si vor aduce cu atat mai multe venituri producatorilor cu cat sunt mai de calitate si mai gustoase. (...) Avem acum un ministru, Achim Irimescu, care nu doar declarativ sustine produsele nationale, produsele locale si promovarea lor cu maxima prioritate ba chiar si face, se zbate si are foarte mari probleme pentru ca se zbate pentru produsele nationale", a aratat presedintele ANAMOB.
 
Expozitia Internationala GastroPan 2016, se desfasoara la Targu Mures intre 7 - 9 aprilie si este cel mai mare targ de profil din Europa de Sud-Est, iar in acest an reuneste toate profesiile de pe filiera morarit-panificatie-cofetarie-HoReCa.

La eveniment vor participa 133 de expozanti din 25 de tari.

Sursa foto: panemar.ro
S
ursa foto: stirileprotv.ro

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii