Smoothie pentru un ten radiant, pregatit de Carmen Bruma la storcatorul Kuvings

Din cauza schimbarilor care au loc primavara, tenul nostru poate avea de suferit, devenind mai uscat si mai putin stralucitor. Exista mai multe metode prin care putem combate aceste efecte negative asupra pielii. De exemplu, Carmen Bruma are o reteta de smoothie pe care o numeste Glowing Skin si care face minuni pentru piele.  Iata ce spune frumoasa vedeta: 

Smoothie pentru un ten radiant, pregatit de Carmen Bruma la storcatorul Kuvings

"Pe langa o hidratare corespunzatoare ( 30-35 ml de apa pe kg/corp), suplimente alimentare si produse cosmetice adaptate tipului de ten, eu fac o cura de 2-3 saptamani cu smoothie-ul meu special, Glowing Skin, bogat in vitamine, minerale si grasimi sanatoase, de care pielea mea are mare nevoie in aceasta perioada.

Ce e important de stiut este ca un suc/smoothie obtinut prin presare la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume si este usor de asimilat de catre organism."

Ingrediente:

- 10 boabe de struguri negri
- jumatate de avocado
- 1 banana
- 1 mar
- 2 lingurite de seminte de canepa
- 1 lingurita de polen

Strugurii negri au numeroase beneficii. Datorita resveratrolului continut au un puternic efect antioxidant si previn imbatranirea prematura a pielii. Sucul proaspat de struguri este o excelenta solutie demachianta si de reintinerire a pielii. Are un efect vitaminizant, usor racoritor si calmant. Este recomandat atat pentru tenul normal, cat si pentru cel gras sau cel iritat.

Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul ideal, dar si o cantitate importanta de vitamina E, elemente necesare pentru o piele frumoasa si stralucitoare.

Polenul ajuta la regenerarea pielii, previne infectiile si alergiile.

Carmen Bruma spune ca prepara acest smoothie cu ajutorul presei la rece Kuvings.

"Este ideala pentru sucuri, smoothie-uri ,din fructe si legume, radacinoase , iarba de grau sau chiar inghetate. Metoda presarii la rece pastreaza intacte vitaminele si mineralele din fructe si legume , datorita vitezei reduse, de doar 60 rpm."

Mod de preparare:

Se monteaza sita pentru smoothie, se spala fructele, se curata banana si avocado si se introduc pe rand in storcatorul Kuvings. La sfarsit se adauga in pahar semintele si polenul apoi se amesteca bine. Smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, zilnic, timp de 2-3 saptamani, in prima parte a zilei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise