Sos italian de rosii

Niciun bucatar italian care se respecta nu va folosi niciodata sos de tomate din comert. Sosul italian de rosii este sfant si se foloseste pentru paste alaturi de alte ingrediente, dupa gust. Iata cum poti sa-l pregatesti:

Sos italian de rosii

Ingrediente:

1 ceapa, 2 catei usturoi, cateva rosii proaspete (depinde de ce cantitate vreti sa faceti), 7 linguri ulei de masline, supa de legume, condimente (sare, piper, busuioc).

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tava, apoi se adauga ceapa si se caleste cateva minute. Se adauga cateii de usturoi intregi, se mai lasa la foc, dar fara sa se arda usturoiul. Se adauga rosiile taiate cubulete (si cojite de pielita). Se amesteca din cand in cand, apoi se adauga supa de legume putin cate putin. Se adauga condimentele si se fierbe pana ajunge la consistenta dorita.

Se pot adauga si alte ingrediente, precum ciuperci, carne tocata, porumb etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise