Una dintre activitatile culinare cele mai populare din luna octombrie este pusul verzei la murat. Toate gospodinele isi au propriile retete de varza murata, transmise de la bunici catre mame si mai apoi catre nepoate, retete ce sunt respectate si astazi chiar daca sunt vechi de zeci de ani. Pana la urma, reteta pentru varza murata a ramas aceeasi, fiind un proces deloc complicat, ci din contra, foarte simplu: nu avem nevoie nici de multe ustensile, nici de multe ingrediente. Daca si voi va numarati printre gospodinele care planuiesc sa puna varza la murat anul acesta, iata cateva lucruri pe care ar fi bine sa le stiti inainte de a te apuca de treaba:
Sursa articol si sursa foto: www.thekitchn.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii