
4. Polonic - pentru umpleterea borcanelor (optional);
5. Palnie - pentru a facilita inserarea legumelor tocate (optional).
Acestea trebuie sa fie spalate foarte bine, iar apoi transferate intr-un recipient cu apa in fierbere. Capacele trebuie lasate in apa fiarta pana in momentul in care sunt puse, pentru a evita sa intre in contact cu microbii.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 11 comentarii
-
Marcela Patrichi, 02 septembrie 2014
chiar si la retete puneti reclame de network marketing?
-
Marioara Domanyek, 02 septembrie 2014
info
-
Matei Violeta Dorina, 31 august 2014
La 2 kg de castraveti cred ca merita ! Am luat 2 kg si am pus doua borcane de 1700 g, daca le luam din magazin nu cred ca dadeam 6 lei pe ele (incluzand si otet, sare, zahar, piper boabe si boabe de mustar)... Am ajuns sa punem pret pe orice, mai putin pe sanatate ! Ma lovesc mereu de reticenta unora ca dvs, "de ce te chinui cand le poti lua din magazin ?"... luati voi din magazin si intrebati-va apoi de ce aveti probleme cu fierea, ficatul, rinichii si stomacul, eventual si altele !
-
Dumitru Avramenco, 31 august 2014
Info
-
Doroftei Carmen Gabriela, 30 august 2014
Tinand cont de faptul ca ceeace conservam acasa nu contine atat de multi conservanti ca si conservele din comert, eu cred ca merita efortul financiar si timpul pierdut! Macar la iarna stiu ce pun in oala!!!
-
Viviana Naomescu, 30 august 2014
Am facut suc de rosii,pe care nu l-am pus in borcane,ci in sticlele curatate,ramase si pastrate de la sucurile de 0,70 l cumparate.Fructele si legumele le congelez pentru iarna.Multumesc pentru sfat.
-
Lucia Gheorghe, 30 august 2014
Da , daca poti sa conservi e totu bine, DAR la preturile de pe piata nu mai iti permiti sa conservi ceva,
-
Corina Valea, 30 august 2014
da,merci
-
Stancu-Stefan Rachitan, 29 august 2014
Este posibil sa cunosc mai multe detalii! 'Info"-Multumesc! stancu Stefan Rachitan rachitan_stefan@yahoo.com
-
Bica Elena, 28 august 2014
da multumim pentru articol
Daniel Bitfoi, 05 septembrie 2014
info