Este sfarsitul verii, iar roadele cultivate cu grija sezoanele trecute stau sa fie culese. Si de ce sa nu ne bucuram de gustul lor delicios si de proprietatile lor benefice si in sezonul rece? Asadar, solutia optima pentru a economisi bani, pentru a te putea bucura de produse fara aditivi si alte toxine, dar si cu un gust mult mai bun, este sa conservi legumele si fructele preferate.
4. Polonic - pentru umpleterea borcanelor (optional);
5. Palnie - pentru a facilita inserarea legumelor tocate (optional).
Acestea trebuie sa fie spalate foarte bine, iar apoi transferate intr-un recipient cu apa in fierbere. Capacele trebuie lasate in apa fiarta pana in momentul in care sunt puse, pentru a evita sa intre in contact cu microbii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii