Este sfarsitul verii, iar roadele cultivate cu grija sezoanele trecute stau sa fie culese. Si de ce sa nu ne bucuram de gustul lor delicios si de proprietatile lor benefice si in sezonul rece? Asadar, solutia optima pentru a economisi bani, pentru a te putea bucura de produse fara aditivi si alte toxine, dar si cu un gust mult mai bun, este sa conservi legumele si fructele preferate.
4. Polonic - pentru umpleterea borcanelor (optional);
5. Palnie - pentru a facilita inserarea legumelor tocate (optional).
Acestea trebuie sa fie spalate foarte bine, iar apoi transferate intr-un recipient cu apa in fierbere. Capacele trebuie lasate in apa fiarta pana in momentul in care sunt puse, pentru a evita sa intre in contact cu microbii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii