Praful de copt este un produs chimic uscat care ajuta la cresterea aluaturilor, fiind o alternativa pentru drojdie atunci cand aceasta nu poate fi folosita. Praful de copt contine o pulbere alcalina, o sare acida si un amidon neutru. In timp ce componentele alcaline si acide se combina pentru a face aluatul sa dospeasca, amidonul absoarbe umezeala si ajuta la mentinerea aluatului crescut.
Sursa foto: www.flickr.com
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii