Tuturor ni s-a intamplat sa uitam sa lasam carnea la decongelat peste noapte, mutand-o din congelator in frigider, si ne-am trezit ca avem nevoie sa o dezghetam cat mai repede. Daca nu aveti un cuptor cu microunde sau nu vreti sa bagati carnea in apa calda, exista o metoda simpla care va ajuta sa obtineti ce vreti in doar 5 - 10 minute, in functie de cat de inghetata este carnea. Iata ce trebuie sa faceti:
Peste carne se pune a doua oala, plina pe jumatate cu apa.
Poate suna ciudat, dar efectul este garantat.
S
ursa articol: womenshealthmag.com
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii