Multe persoane sunt pasionate de gatit si, cum pe Gustos.ro speram ca toti au aceasta pasiune, ne-am gandit sa facem o trecere in revista a cursurilor de gatit disponibile in Bucuresti. Cursurile sunt destinate amatorilor, astfel ca sigur va veti simti in largul vostru si veti invata multe dintre secretele bucatarilor.


FiorArte
La FiorArte, un studio de ateliere recreative, se tin cursuri de sushi, de dulciuri si de bucatarie mediteraneana, in functie de solicitari si de formarea grupelor. Cursul este sustinut pe rand de Silviu si Daniel de la “The Flavours 3 Bucatari”, asa ca sunt bucatari cu experienta, pe care deja ii cunoasteti de la TV. In septembrie vor reveni cu un curs de bucatarie mediteraneana, care tine 1 luna si contine 4 sedinte (de la ora 18:30), iar o sedinta dureaza 2-3 ore si grupa este formata din 6 persoane, materiile prime necesare sunt incluse in pret. Tematica acestui curs include prepararea carnii albe si rosii, a pestelui si fructelor de mare, a pastelor, plus gustari si salate traditionale.

Pret: nu ne-au fost comunicate detalii despre pret.

Contact:
Str. Soldat Neagu Florea 7, tel. 0730 90 90 35
http://www.fiorarte.com/
Pagina de Facebook

THR Group
THR Group organizeaza si cursuri pentru amatori. Cursuri de arta culinara sunt sustinute de maestrul Nely Matran si au loc in fiecare sambata, de la 10:00, in 5 editii, fiecare sedinta de gatit dureaza 4-5 ore. Seria de cursuri a inceput deja, mai sunt inca 3 cursuri la care va puteti inscrie. Cursurile nu au legatura intre ele, adica puteti alege sa va inscrieti in doar cateva sambete din seria de 5. In plus, un somelier va va ghida si cum sa asortati diverse tipuri de vinuri cu mancarurile preparate de voi.

Pret: 40 euro per sedinta de 4-5 ore

Contact:
Bd. Poligrafiei nr. 3 - 5, tel. 0215 492 850
www.thrgroup.ro
E-mail: info@thrgroup.ro

Violeta's Vintage Kitchen
Daca vreti sa invatati cum se gateste „ca la mama acasa”, atunci merita sa incercati un atelier propus de bistroul Violeta's. Un atelier dureaza aproximativ 2,5 ore, costa 100 lei, pretul include si 1 salata, 1 apa, o cafea. Cursurile au loc chiar in restaurant, ultimele ateliere au fost despre prepararea painii si a dulciurilor. Asa ca, daca vreti sa invatati trucuri pentru gatit la sfarsitul unei zile de lucru, urmariti atelierele Violeta's. Nu au fost anuntate cursuri noi de gatit, ultimele au fost in martie si inca nu au in plan unele noi, insa vor anunta pe site cand vor exista unele noi.

Pret: 100 lei

Contact:
Str. Batistei 23, tel. 021.310 .06.81,
www.violetas.ro
Pagina de Facebook

Societe Gourmet
Cei care doresc sa creeze preparate gourmet, in ambiante premium, pot incerca unul dintre cursurile propuse de Societe Gourmet. Cursurile se desfasoara de obicei la sfarsit de saptamana, o singura zi (unele cursuri se tin si pe parcusrul a doua zile), o sedinta tine aproximativ 3 ore, iar locul unde se tine cursul poate varia, de obicei se sustin in resturante bine cotate. Temele alese sunt foarte variate, de la prepararea fructelor de mare, bucatarie asiatica, pana la manuirea cutitelor profesionale. 
Urmatoarele cursuri sunt:
- Pan Asian Cooking Class - duminica, 12 iunie, ora 14:00, la Madame Pogany, costa 250 lei si include consumatia de bauturi, cafea, ceai si vin. In plus, prmesti cadou un bambus steamer.
- Fructe de Mare - duminica, 19 iunie, ora 14:00, la restaurantul Din Casa, costa tot 250 lei, pretul include bauturile mentionate mai sus.

Pret: aprox. 250 lei

Contact:
Tel. 0721223385
E-mail: info@societegourmet.ro
http://www.societegourmet.ro/
Pagina de Facebook

Daca mai stiti si alte cursuri interesante de gatit, va invitam sa lasati un comentariu la acest articol.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 13 comentarii
 • Panait Sanda Constantina, 11 martie 2018

  Buna ziua! As vrea sa fac si eu un curs de gastronomie? Unde se tin aceste cursuri?

 • Gabriela, 27 aprilie 2017

  As dori sa fac curs de bucatari amatori. Stie cineva daca se tin in Ploiesti? Multumesc!

 • Maria Bocanescu, 27 februarie 2016

  As dori sa aflu daca se tin cursuri de gastronomie in Ploiesti. Multumesc!

 • Oscar Wailds, 02 octombrie 2014

  cursuri de gatit brasov????

 • Natalia Balasoiu, 16 septembrie 2014

  MA INTERESEAZA PT GATIT MANCARURI SI PRAJITURI IN ARAD

 • Elena Stinga, 18 august 2014

  in Bcuresti nu sunt cursuri de gatit gratuite?

 • Anamaria Iusco, 12 mai 2014

  sunt cursuri si in Baia Mare ?

 • Antonia Hanga, 16 ianuarie 2014

  Curs de BUCATAR si BUCATAR SEF! Agentia de formare profesionala Public Euroconsulting, organizeaza curs de BUCATAR si BUCATAR SEF. Acest curs este acreditat ANC; se elibereaza diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pret: 600 RON BUCATAR si 900 RON BUCATAR SEF! Fiecare cursant primeste 1 CUPON - 200 RON REDUCERE, valabil 2 luni pentru un alt curs realizat prin compania noastra! Acest CUPON poate fi oferit altei pers! Cursurile se tin in ORADEA - central! Alte orase in care desfasuram acest curs: Cluj-Napoca, Satu-Mare, Arad, Bucuresti! Inscrierile se pot face si online, pe site-ul nostru! www.publiceuroconsulting.ro Informatii suplimentare: 0728.957.877 sau juridic@publiceuroconsulting.ro

 • Ramona Zotica, 05 decembrie 2013

  ma intereseaza cursuri de gatit in Rm.Valcea.multumesc!

 • Gabriela Papiu-Zoran, 05 decembrie 2013

  unde sunt cursuri pentru amatori in cluj? multumesc

 • Mihaela Nastasa, 30 octombrie 2013

  cursuri de gatit pentru amatori in Bacau, Iasi, Brasov sunt? Si daca exista va rog sa-mi spuneti unde anume. Multumesc

 • Sidy

  Sidy (Chef de cuisine) , 12 iunie 2011

  Va invidiez pe cele si cei ce locuiti in Bucuresti , pentru aceste posibilitati.... Ce mi-ar place si mie sa particip la asemenea cursuri dar...la Oradea nu se fac. Cel putin eu nu am auzit de ele....

 • ralupuiu (Bucatar) , 10 iunie 2011

  Foarte interesant articolul. Puteti va rog sa imi indicati un curs de cofetar si un curs de gatit in Brasov? Va muktumesc