#maisimplu #foodsaver

Ca sa economisesc timp si sa pot face cartofi pai pentru mai multe persoane, in cursul saptamanii, fara sa dureze prea mult, cel mai simplu e sa ii curat si sa ii tai de sambata. Dupa care ii videz cu aparatul FoodSaver; in felul acesta economisesc timp, acestia fiind gata pregatiti sa mearga la prajit, atunci cand am nevoie.
Evident poti sa-i videzi in portiile necesare, atat cat stii ca vei folosi la o masa.

Ce imi place si mai mult este ca la fel pot sa procedez cu orice fel de cartofi, pot sa ii prepar de dimineata, sa ii condimentez si sa ii pun la vidat pana cand vreau sa ii gatesc. Si in acest fel sunt si sigura ca ei vor fi proaspeti si nu isi vor schimba culoare si mirosul, cum sa intampla de obicei cu acestia.

Metoda clasica in care cartofii sunt tinuti la frigider in apa, pana cand sunt gatiti, nu este cea mai buna, acestia prind un gust dulceag neplacut atunci cand sunt tinuti la temperaturi scazute. Cartofii cruzi, vidati, nu intra in contact cu aerul si in acest fel le metin prospetimea mai mult timp.In felul acesta fac economie de timp si sunt sigura ca de fiecare data pregatesc o masa cu legume proaspete. Plus faptul ca evit sa mai arunc cartofii #stoprisipeialimentare

 
 

 


Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii