”Festivalul Plăcintelor”, aflat la a 6-a ediţie, va avea loc de joi până duminică în Parcul Naţional, bucureștenii fiind invitaţi să ia parte la festul gastronomic cu sloganul ”La plăcinte înainte!”.
”Ceaunele vor clocoti de zor cele mai gustoase sărmăluţe, tocăniţe din oaie, vânat şi alte cărnuri aromate, preparate gătite cu suflet, după reţete vechi, tradiţionale şi aromate cu fel şi fel de mirodenii, grătarele vor sfârâi pline de păstrămuri, mici, cârnaţi şi coaste haiduceşti, iar cuptoarele vor coace de zor pâine de casă proaspătă şi aburindă. Nu vor lipsi nici produsele de la stână, balmoş şi bulz din brânză proaspăt făcută, toate scăldate din belşug cu străchini de must şi vin şi halbe de bere”, informează organizatorii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii