Bananele se curata de coaja si se taie felii sau se injumatatesc, depinde de mixerul care-l are fiecare.
Se adaoga restul ingredientelor, doar din lapte se adaoga la inceput ca. 100-150ml.
In acest moment, cine are si doreste poate pune si 1-2 ls inghetata de vanilie.
Totul se mixeaza bine pina devine totul precum un piure si se adaoga restul de lapte.Se mixeaza in contiunare bine pina ce deasupra se formeaza ceva spuma (daca se adaoga jumatate de smintna lichida si jumatate lapte, atunci Frappéul devine muuuuult mai spumos/cremos si bineinteles cu un gust mai bun),se toarna in pahare, se adaoga la fiecare pahar un pai de baut si eventual se decoreaza.
Voala, Frappéul este bun de savurat!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii