Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cind sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intii, apoi se ia spuma, dupa care se introduce zarzavatul. Cind totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate, ca sa nu ramina vreun rest de intestin, se spala si se oparesc in apa clocotita. Se asaza in strecuratoare, sa se scurga bine toata apa, apoi se taie in bucatele mici si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 minute. Se fierb intr-un vas 3/4 l zeama de varza si se ia spuma dupa care se rastoarna in oala cu ciorba. Se adauga si orezul, care a fost bine spalat. Dupa citeva clocote, ciorba este gata. Se da oala la o parte, se potriveste cu sare si acreala. In cazul cind nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamiie. Pe deasupra se presara marar si patrunjel verde tocat marunt.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii