1. Bate untul/margarina cu zahar si oua.Adauga apa si faina, alternandu-le.Poti adauga in reteta de baza, daca doresti, diferite arome (esenta de rom, vanilie, portocale, migdale, lamaie etc) sau cacao.
2. Aluatul ar trebui sa fie atat de gros inacat sa se raspandeasca singur in aparat.Daca aluatul e prea gros atunci adauga putina apa.
3. Pune cate 2-3 linguri de aluat pentru a face un cornet.Lasa-l sa se prajeasca 2-3 minute, pana ce devine usor maroniu.Scoate-l, pune-l pe o suprafata de lucru si incvarte-l repede (cat timp inca este moale si cald) pe con.Lasa-l sa se raceassca pe con.
4. Pastreaza cornetele intr-un loc uscat si inchis pentru a ramane proaspete si crocante pentru mai mult timp.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii