Punem laptele cu zahar intr-un vas pe foc,adaugam batonul de scortisoara si coaja rasa de lamaie, iar cand a ajuns in punctul de fierbere,dam vasul deoparte. Amestecam amidonul cu putin lapte,amestecam cu galbenusurile,rasturnam in vasul cu lapte,punem din nou pe foc si amestecam pana se ingroasa. In mai multe vase mici punem fructele decongelate si bine scurse,scoatem batonul de scortisoara, apoi umplem vasele cu crema,lasam sa se raceasca foarte bine, iar in momentul servirii presaram zaharul brun pe fiecare, apoi caramelizam cu pistolul special. Vom obtine un desert delicios,cremos la interior si crocant la exterior.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii