autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Crema de tort cu cacao

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
- 3 oua, - 6 linguri de zahar, - 1 pachet de unt, - 2 linguri cacao, - esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

175 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale, zaharul si cacaoa intr-o cratita, si se pun pe aragaz, la foc mic.


Se amesteca continuu sa nu faca cocoloase. Cand se ingroasa compozitia se lasa la racit.


Dupa ce se raceaste, se adauga untul si esenta de rom si se amesteca cu mixerul.


Crema se adauga la torturi sau prajituri.
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Tort cu cremă de cacao si dulceaţă de gutui

Se separă albuşurile de gălbenuşuri, si se bat cu 8 linguri de zahăr. Se consideră terminată

8 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse

Tort cu crema de cacao

Se separa ouale,albusurile se bat spuma iar galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.treptat

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Silviutza , 19 iunie 2014

    Fara faina cum se leaga? Iesr ciorba

  • Fara foto

    Zaharia Alina , 08 martie 2014

    Fara faina cum se leaga? Iesr ciorba

  • Fara foto

    Gogo Paula , 11 ianuarie 2014

    foarte buna reteta.

    • Fara foto

      Gineta Dinca , 10 ianuarie 2014

      cate oua pun

    • Fara foto

      Dana Teo , 30 decembrie 2013

      cate oua?

    • Fara foto

      Ionut Isabela Maria , 30 decembrie 2013

      ms pt ret

    • Fara foto

      Andrey Boss , 28 decembrie 2013

      cate oua pun??

    • Fara foto

      Stoica Maryan , 19 iunie 2013

      super gustoasa crema o recomande mami tuturor bucatareselor!

    • Garfield

      Garfield (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

      Adevarul e ca nu eram foarte convins de reusita pana in ultima clipa (mirosul compozitiei imi parea straniu, din precautie pregatisem amestecul in bain-marie) - asta pana am adaugat totul peste untul mixat. Multumesc pentru reteta, o alternativa mult mai adecvata si gustoasa comparativ cu prafurile instant.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

175 voturi

Ingrediente

  • - 3 oua
  • - 6 linguri de zahar
  • - 1 pachet de unt
  • - 2 linguri cacao
  • - esenta rom

Raporteaza reteta

Retete
de Anda M.

Pizza cu bacon

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine

4 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive

Spaghete cu carne

Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne. Ceapa si morcovul se

15 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Sufleu de conopida

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

4 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive
Garfield

Garfield (Chef de cuisine)

Adevarul e ca nu eram foarte convins de reusita pana in ultima clipa (mirosul compozitiei imi parea straniu, din precautie pregatisem amestecul in bain-marie) - asta pana am adaugat totul peste untul mixat. Multumesc pentru reteta, o alternativa mult mai adecvata si gustoasa comparativ cu prafurile instant.

Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort Frozen

Tort Frozen

Blat cacao: Punem intr-un bol cele 6 oua cu zaharul si un praf de sare. mixam pana cand compozitia isi tripleaza volumul. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Torturi
Tort cu pepene galben

Tort cu pepene galben

In primul rand se taie din pepene doua felii subtiri, se scot forme diferite cu catere, se pun pe o farfurie si se lasa la frigider;pulpa

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Torturi