autor:

autor

» » Salate de legume

Fasole verde cu maioneza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi. servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate cu pasta de usturoi din comert

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

11 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt
  • 200 gr. maioneza
  • usturoi pisat ca pentru mujdei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salata de grapefruit, sfecla si avocado

Sfecla cruda o spalam bine, o taiem in jumatate, o punem la copt intr-o tava pe care am acoperit-o

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Salata de baby spinach cu ficat

Taiem ficatul de porc in fasii pe care le prajim in 2 linguri ulei de masline, intr-un vas antiaderent.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Salata de cartofi dulci si alge

Totul a pornit de la ingredientul denumit impropriu alga si care este doar o planta ce combina 

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata. Taiati rosiile cubulete dupa

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata orientala de post

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa se fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem marunt rondele. Mararul il tocam

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume