Salata de primavara cu oua. Cea mai simpla si delicioasa reteta

Reteta de salata de primavara cu oua, cea mai simpla si delicioasa reteta. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Simplu si rapid de preparat, gustoasa si hranitoare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata de primavara cu oua. Cea mai simpla si delicioasa reteta

Ingrediente

  • frunze tinere de spanac
  • o salata mica creata
  • cateva frunze de loboda verde si rosie
  • 3 oua mici ( sau 2 normale)
  • 2-3 ridichi rosii
  • sare
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline

Mod de preparare

Reteta de salata de primavara cu oua este prefeata mea. O fac toata primavara cu diverse verdeturi din gradina si oua de la gainusele mele pitice. Este o salata simpla, satioasa, plina de vitamine si foarte gustoasa.

Am spalat bine verdeturile si le-am uscat cu o centrifuga pentru salate. Le-am tocat si le-am pus intr-un bol. Am pus si ridichiile rosii feliate, sare, zeama de lamaie si ulei de masline dupa gust.

Am amestecat delicat, am transferat salata intr-un vas si am asezat ouale taiate in jumatate.

Salata de primavara cu oua este gata si se mananca imediat. Reteta este simpla, rapida si se poate face cu orice fel de verdeturi aveti la indemana. Merge bine si macrisul, leurda sau chiar frunze tinere de ridichi.

Mai puteti incerca si salata de oua cu ton, salata de cartofi cu ton sau salata de oua cu avocado si porumb. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise