Eu personal iubesc fulgii de ovăz și aceste fursecuri sub absolut senzaționale acum de Craciun...:)
Mai intai de toate pornim cuptorul la 180”C, mixăm untul moale cu zaharul foarte bine, adaugăm oul și esența de vanilie mixăm pină obținem o compozotie soft. Separat, intr-un alt bol, amestecăm ingredientele uscate, făina, praful de copt, scorțișoara și fulgii de ovăz.Trebuie să vă spun că măsura de 1 cup se referă la măsura englezească care are aproximativ 225 gr, puteți folosi o ceașcă de cafea. Acest amestec il punem peste unt și mai adaugăm și fructele confiate. Amestecăm pină se incorporeaza toate ingredientele foarte bine. Cu ajutorul unei lingurițe ori cu un șpriț pentru biscuiti punem compozitie in tavă ca in imagine și ii coacem aproximativ 12-15 minute la 180”C. Vă vor ieși aproximativ 35 biscuiți medii ori 20 mari.
Ii puteți servi așa cum sunt ori cind sunt reci, ii puteți decora cu ciocolata topită, ca in imagine.
Spor la prajiturit și ginduri bune vă trimit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii