autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit pana capata o culoare aurie.


Se ia de pe foc.


Se curata cartofii astfel incat sa umple trei sferturi de cratita, se pun foile de dafin, pasta de ardei, sucul de rosii, mazarea, mararul si piperul. pune apa cat sa acopere toata compozitia si se amesteca bine, apoi se baga la cuptor.


Se mai completeaza din cand in cand cu apa.


Se tine pana cand cartofii sunt fierti, dupa care se scoate din cuptor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -500g carne de porc afumata
  • -cartofi pana se umple cratita trei sferturi
  • -300g mazare
  • -1 ceapa mare
  • -2 linguri pasta de ardei
  • -500ml suc de rosii
  • -3 foi de dafin
  • -2 lingurite Secretul gustului
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pentru prajit
  • -marar (eu am de la congelator)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

14 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

22 voturi    19 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi