Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie complet calita pentru ca am adaugat si pieptul de pui si le-am mai calit impreuna asa ca nu vroiam ceapa arsa si piept bine facut.Peste carne si ceapa am adaugat mararul tocat.Data viitoare am sa-l toc mai marunt si asa si recomand.Peste toate am adaugat cam 100ml de apa si am lasat sa fiarba pentru 15 minute.Dupa sfertul de ora am adaugat rosiile si bulionul si am mai lasat pe foc alte 15 minute ca sa scada.
Desi neobisnuit pentru mine acest fel de mancare m-a surprins placut.Mararul ala da o prospetime si un gust deosebit.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii