autor:

Gabrielaolteanu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de marar

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie complet calita pentru ca am adaugat si pieptul de pui si le-am mai calit impreuna asa ca nu vroiam ceapa arsa si piept bine facut.Peste carne si ceapa am adaugat mararul tocat.Data viitoare am sa-l toc mai marunt si asa si recomand.Peste toate am adaugat cam 100ml de apa si am lasat sa fiarba pentru 15 minute.Dupa sfertul de ora am adaugat rosiile si bulionul si am mai lasat pe foc alte 15 minute ca sa scada.


Desi neobisnuit pentru mine acest fel de mancare m-a surprins placut.Mararul ala da o prospetime si un gust deosebit.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 legaturi de marar
  • 1 ceapa mare
  • 1 piept de pui mic
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • delikat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Gabrielaolteanu

Salata greceasca

Si super-complicata metoda de preparare : se taie legumele si branza cuburi apoi se amesteca. La

11 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu legume

Salata nicoise

Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri.

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu legume

Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi