autor:

Gabrielaolteanu

» » Mancaruri cu carne

Mancare de marar

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
6 legaturi de marar, 1 ceapa mare, 1 piept de pui mic, 1/2 cutie rosii cuburi, 2 linguri de bulion, 2 linguri ulei de masline, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in uleiul de masline pana a devenit translucida.Ceapa nu trebuie complet calita pentru ca am adaugat si pieptul de pui si le-am mai calit impreuna asa ca nu vroiam ceapa arsa si piept bine facut.Peste carne si ceapa am adaugat mararul tocat.Data viitoare am sa-l toc mai marunt si asa si recomand.Peste toate am adaugat cam 100ml de apa si am lasat sa fiarba pentru 15 minute.Dupa sfertul de ora am adaugat rosiile si bulionul si am mai lasat pe foc alte 15 minute ca sa scada.


Desi neobisnuit pentru mine acest fel de mancare m-a surprins placut.Mararul ala da o prospetime si un gust deosebit.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 legaturi de marar
  • 1 ceapa mare
  • 1 piept de pui mic
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • delikat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Gabrielaolteanu

Salata greceasca

Si super-complicata metoda de preparare : se taie legumele si branza cuburi apoi se amesteca. La

11 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive

Salata nicoise

Prezint doar poza. Din nou fara dressing la mine si din nou fiecare e liber sa mai aduca imbunatatiri.

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele de vita

Chiftele de vita

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa. Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica. Frunzele de patrunjel se toc marunt. Peste

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Taiem carnea de porc cubulete. Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne