Morcovii si ceapa se fierb cu piper boabe,otet, sare si foi de dafin; se indeparteaza spuma si se fierb 20 min. Se adauga creierul si se fierb impreuna 20 min, dupa care se lasa sa se raceasca in apa in care s-a fiert. Dupa ce s-a racit creierul, se portioneaza in bucati. Fiecare portie se trece prin faina ,oua batut si pesmet, se modeleaza in forma lunguiata si se rumeneste in ulei fierbinte.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii