Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la incins. Se pun usturoiul, ceapa si morcovul la calit cand sant mai bine de jumate calite se adauga ciupercile, se mai lasa la calit cu ciupercile, dupa care se adauga carnea tocata si codimentele si telina,se lasa la calit cu carnea si cand este calita carnea se adauga tomata. Se lasa sa fiarba la foc mic cirrca jumate de ora, intre timp fierbem pastele. Cand carnea este gata se toarna peste paste ,se amesteca bine dupa care se pun intro tava de aragaz se pune cascavalul ras si se introduc 15- 20 minute la cuptor la foc domol.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii