Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute.
Adaugam faina, bicarbonatul, zaharul si amestecam bine. Adaugam stafidele, coarja de portocala si morcovii rasi pe razatoarea fina dupa care amestecam bine.
Punem compozitia intr-o forma unsa cu unt si faina si introducem in cuptorul preincalzit la temperatura 180 grade timp de 35-40min.(verificam cu o scobitoare).
Scoatem din cuptor si cand sa racit se scoate prajitura din forma.
Inainte de servire se incalzeste crema "custard" si se pune pe o felie de prajitura.
Va urez pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii