Pieptul de pui se taie feliute, se da prin amidon si se prajeste in ulei incins (3-4minute), se adauga ceapa si se scoate totul intr-o sita. Separat se face sosul din supa de pui, zeama de lamaie, putin zahar (doar cat sa scadem din aciditate), sare, vin de orez, cand fierbe se leaga cu putin amidon (diluat cu apa), se adauga continutul sitei, se mai lasa pe foc 2-3 minute, se pun bucatele de pulpa de lamaie, se monteaza pe farfurie ornat cu jumatati de feliute de lamaie si praz taiat cat mai fin.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii