Orezul se spala si se scurge de apa. Se amesteca orezul cu laptele si se fierbe la foc mic/potrivit, amestecind din cind in cind.
Cind orezul s-a inmuiat se adauga zaharul si se amesteca.
Se amesteca amidonul cu citeva linguri de apa si se adauga peste orez. Se amesteca continuu pina cind incepe sa fiarba.
Se toarna in castronele si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se pastreaza la frigider. Se poate servi cu scortisoara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii